SavaSava

Igraonica na otvorenom - dve devojčice na ljuljašci

Igraonica na otvorenom

Na prostranoj travnatoj obali reke Save, u sklopu restorana SavaSava, nalazi se dečija igraonica na otvorenom. Dok vi uživate u specijalitetima naših virtuoznih kuvara i udišete svež vazduh, vaša deca će se jednako dobro zabavljati. 

Za sve naše goste upotreba igraonice je besplatna. 

U restoran SavaSava jednako su dobrodošli i mali i veliki gosti!

Kreativne radionice za decu

Pored igraonice na otvorenom, od ovog leta biće organizovane i posebne kreativne i edukativne radionice za decu od 3 do 10 godina.

Svesni potrebe da se dečije slobodno vreme što kvalitetnije ispuni, napravili smo veoma uspešnu saradnju sa renomiranom dečijom kreativnom učionicom Kefalište kojima prepuštamo ovaj važan zadatak.

Dragi roditelji, kod nas ne morate čekati dete ispred na klupici ili sedeti u kolima dok se čas vašeg deteta ne završi. Mi smo se potrudili da boravak kod nas bude jednako zabavan i malima i velikima. Dok se vaša deca silno zabavljaju na radionici, na svežem važduhu, vi možete popiti jedan od koktela po preporuci naših bartendera i gledati zalazak Sunca na reci. Možda ćete povesti najbolju drugaricu na kafu ili ortaka na burger i pretresti sve novitete dok gledate kako vaše dete uživa učeći nove stvari.

Šta god da izaberete, iskoristite ovo vreme za sebe i uživajte u SavaSavi.

PRIJAVE ZA KEFALIŠTE