SavaSava

Joga u prirodi

Joga u prirodi

Joga nije samo sport. Ona pomaže u držanju balansa između duše i tela. Ljudi koji praktikuju jogu znaju da je disciplinovano telo često put i do discipline uma. Joga pomaže da se telo oslobodi svakodnevnih stresova, da se relaksira i regeneriše. Istežući se, vaš um se opušta a vaše telo se zateže.  

Mi u SavaSavi praktikujemo jogu na najprirodniji mogući način – u prirodi, uz zvuk vetra u krošnjama drveća i nežno milovanje prepodnevnog sunca.

Časovi joge na otvorenom u SavaSavi održavaju se četvrtkom od 09 h, a treninge vodi sertifikovana instruktorka joge.

Broj mesta je ograničen pa je rezervacija obavezna. Čas joge u prirodi se neće održati po kišnom vremenu.

Cena časa je 500 RSD.

Pridružite nam se!

Daske za veslanje

Od vodenih sportova u SavaSavi čekaju vas, sve popularnije, SUP daske za veslanje koje kod nas možete iznajmiti.

Ovaj fantastičan vodeni sport nastao je evolucijom surfinga na Havajima ali se vrlo brzo proširio na celu planetu. Jedan je od najinteresantnijih vidova zabave na vodi a kako vožnja SUP daske uključuje celo telo ovo je ujedno i ozbiljan trening. SUP daske se često voze u grupi tako da vam predlažemo da posetite SavaSavu, potrošite gomilu kalorija, upoznate nove cool ljude a onda ostanete da, uz večeru i piće, gledate zalazak Sunca na reci.

U slučaju da niste pro vozač daske za veslanje, kod nas možete dobiti kratku obuku za upravljanje SUP daskom od naših partnera Belgrade SUP club.

Dečak vozi dasku za veslanje na reci
Biskop na otvorenom - projektor

Bioskop na otvorenom

Za potpuni ugođaj uživanja, od ove godine u restoranu SavaSava, dva puta nedeljno, održavaće se projekcije filmova na otvorenom.

U našem letnjem bioskopu imaćete prilike da pogledate najčuvenije američke, evropske i bolivudske filmove kao i one koji imaju najbolje ocene na IMDB sajtu.

Možda joga u prirodi i SUP daske za veslanje nisu vaš fazon, više ste za dobar film, odličnu hranu i hladno pivo? Mi u SavaSavi mislimo i na vas.

Rezervišite na vreme svoje mesto ispred bioskopskog platna pod zvezdama.


Uskoro više informacija …